MEGRENDELÉS | FIZETÉS | SZÁLLÍTÁS, ÁTVÉTEL | REKLAMÁCIÓ | EGYÉB TUDNIVALÓK | ADATVÉDELEM

 

MEGRENDELÉS

Hogyan tudom megrendelni, amit kiválasztottam?
Megrendelést kizárólag két módon fogadunk el:
• a Victoria Zotti Showroom-nak írt Facebook Messenger üzenetben, vagy
• emailben, a vz@victoriazotti.hu címen.
Sms-ben, telefonon vagy egyéb módon nem tudjuk a rendeléseket felvenni.

Milyen adatokat kell megadnom a megrendelés során?
A kiszállításhoz szükségünk lesz:
• a teljes nevedre
• a pontos címedre (az irányítószámot se feledd)
• a telefonszámodra (ezt nem mi kérjük és nem is kötelező megadni, azért van rá szükség, hogy tudja neked jelezni a futár, hogy mikor ér oda a csomaggal.)

 

FIZETÉS

Hogyan fizethetek?
Banki előreutalással. Dolgozunk az online kártyás fizetés lehetőségén, amint ez elérhető lesz, jelezni fogjuk.

Milyen bankszámlaszámra utalhatok?
Számlavezető bank: CIB Bank
Számlatulajdonos neve: Sarkadi Viktória e.v.
Bankszámlaszám: 10700378-69873524-51100005
Kérünk, a közlemény rovatba írd bele a teljes neved és a tőlünk kapott, 8 számjegyű megrendelési azonosítót.

Mennyi időm van az utalásra?
A megrendelés véglegesítésekor kiállított és elektronikusan átküldött számla kiegyenlítésére 48 óra áll rendelkezésre. Ennek letelte után a megrendelés automatikusan törlődik, a kiállított számlát sztornózzuk, a termék, pedig visszakerül rendelhető státuszba.

Hogyan és milyen számlát kapok?
Megrendelésed visszaigazolásakor áfamentes, átutalásos számlát állítunk ki a teljes összegről, melyről fotót küldünk, hogy elindíthasd az utalást. Az eredeti számlát pedig a csomaggal együtt küldjük majd számodra.

 

SZÁLLÍTÁS, ÁTVÉTEL

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A kiszállítást a Foxpost futárszolgálattal végezzük. A kiszállítás díja Foxpost automatába kért kézbesítés esetén 1000 Ft, Foxpost házhozszállítás választása esetén pedig 1400 Ft. A fent megjelölt szállítási díjak Magyarország területére vonatkoznak.
30.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

Személyes átvételre van lehetőség?
Igen, előzetes egyeztetést követően, de nem a számlánkon szereplő címen. Az a vállalkozás bejelentett székhelye, tehát nem üzlethelyiség, nem raktár és nem átvevő pont, így ott sem rendelést felvenni, sem megrendelt terméket átadni nem tudunk.

Mennyi a szállítási idő?
A csomagot legkésőbb az utalás beérkezését követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. A kézbesítési idő maximum 7 munkanap. Általában 2 munkanap alatt oda szokott érni a csomag, de a szállítási idő tőlünk független, így a futárszolgálat által adott időt tudjuk garantálni.

Magyarországon kívülre is vállaltok kiszállítást?
Természetesen meg tudjuk oldani. A részletek egyeztetése miatt írj nekünk Facebook Messengeren!

 

REKLAMÁCIÓ

A termékkel nem vagyok megelégedve. Visszaküldhetem?
Természetesen, igen. Magánszemélyként rendelés esetén a jogszabályok biztosítják számodra, hogy indoklás nélkül visszaküldhesd nekünk a terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Amint megérkezik hozzánk, azonnal visszautaljuk a teljes vételárat (szállítási díj nélkül).
A visszaküldés feltétele és módja:
• Kérünk, írj nekünk, Facebook Messengeren, hogy vissza szeretnéd küldeni a megrendelésed!
• A termék legyen sértetlen (lehetőleg küldd vissza az eredeti címkéjét is).
A visszaküldés költsége téged terhel.

A termék hibás. Milyen lehetőségeim vannak ilyenkor?
Kérünk, írj nekünk Facebook Messengeren, hogy megrendelésedet hibás termék miatt vissza szeretnéd küldeni és kérjük küldj nekünk egy fotót, amin jól látható a hiba. Egyúttal írd meg, szeretnéd, hogy kompenzáljunk:
• Levásárolod a hibás termék árát
• Elállsz a vásárlastól és a hibás termék árának megtérítését kéred
(A levásárlás/visszatérítés a szállítás összegére nem vonatkozik.)

Hogyan kapom vissza a pénzem csomag visszaküldése után?
Megrendelésed összegét (kivéve a szállítási díjat) a csomag visszaérkezésétől számított, maximum 2 munkanapon belül visszafizetjük, az utalásnál használt bankszámlaszámodra. Ha ettől eltérő számlára kéred, jelezd nekünk.

 

EGYÉB TUDNIVALÓK

Ruha átalakítást, varrást nem vállalunk.
Bizományos értékesítésre sem új, sem használt ruhát nem veszünk át, mivel azok eredete nem tisztázható és a minőségi garancia általunk nem biztosítható.
Az általunk forgalmazott ruhák mindegyike új. Használt ruhák értékesítésével nem foglalkozunk.
A ruhákat olasz gyártóktól szerezzük be, akik folyamatosan frissítik készleteiket, így, egy már elfogyott termék újbóli beszerzését nem tudjuk megígérni.
Vásárláskor minden esetben a terméken feltüntetett teljes vételár fizetendő, ettől eltérni csak az akciós termékek esetén tudunk, amit ilyen esetekben jól láthatóan megjelölünk.
Áraink a készlet erejéig érvényesek.

További kérdésem van. Hol kereshetlek benneteket?
Ha bármilyen egyéb kérdésed van, amit a fenti listában nem találtál meg, bátran írj nekünk Facebook Messengeren és segítünk!

Eladó: Sarkadi Viktória EV.
E-mail cím: vz@victoriazotti.hu
Facebook Messenger: @victoriazottishowroom
Adószám: 67839133-1-43

 

ADATVÉDELEM

A személyes adatokra vonatkozó követelményeink a gépi feldolgozás során:

az Ön személyes adatait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel,
az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,
megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.
Adatvédelmi irányelveink alapja a tisztesség. Kötelezettséget vállalunk arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Felhívjuk a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Az érintettet tájékoztatni kell az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről. Minden olyan estben, ha a szolgáltatott adatokat az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánjuk felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatjuk, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezzük, illetőleg lehetőséget biztosítunk számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az Alapelveknél rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja.

Oldalaink minőségének javítása érdekében a Google Analytics és Google AdWords rendszerek segítségével is nyomon követjük oldalaink felhasználási szokásait, mely szolgáltatások csak statisztikai adatokat biztosítanak, és nem nyújtanak semmilyen információt a látogatóink kilétét illetően.